Indul a felkészülés a karácsonyi partira

Szerző: | aug 22, 2016 | Céges karácsonyi parti ötletek

A legjobb karácsonyi buli, amit valaha szerveztél!

Útjára indul a Céges Karácsonyi Parti weboldal…

Épp itt az ideje, hogy ez a nevezetes rendezvény végre önálló helyet kapjon a virtuális térben. Mivel évekig hiába vártunk a megszületésére, ezért megcsináltuk mi magunk. Ahogy Hannibál nevezetes mondása tartja:

Vagy találunk utat, vagy csinálunk egyet.

Az oldalon keresztül a komoly szakmai tartalom mellett igyekszünk hűen visszadni azt a közvetlenséget, könnyedséget, emberi hangot, amit együttműködéseink során képviselünk.

Hiszünk benne, hogy a munkában nem cégek, hanem elsősorban emberek közötti kapcsolat van, hiszen tárgyalni, közösen dolgozni, alkotni csak emberek képesek. A cégek szükségesek a formákhoz, a keretek meghatározásához, de tartalommnal megtölteni a formát csak emberek képesek.

Kinek szól a Céges Karácsonyi Parti weboldal?

Kizárólag olyan cégvezetőknek, HR-eseknek, akik fontosnak tartják méltón megünnepleni a dolgozókkal együtt az egész éves közös munkát.

Vagyis egészen pontosan neked, ha:

  • szükséged van néhány jó ötletre ahhoz, hogy egy pörgös év és egy eszeveszettt decemberi hajtás méltó megkoronázása legyen az évzáró buli.
  • végtelenbe nyúló böngészgetés helyett szeretnél minden fontos információt egy helyen megtalálni, ami csak szükséges egy karácsonyi rendezvényhez.
  • szeretnéd ezt a feladatot kiadni egy külsős cégnek, de előtte szeretnél meggyőzödni a cég szakmai tudásáról és emberi hozzáállásáról.
  • a véletlenek szerencsés összjátéka helyett az előrelátó, gondos tervezésben és a rendszeres kontrollban bízol.
  • a rendezvény tekintetében előre meghatározott pénzügyi kerettel rendelkezel és szándékodban áll ebből a keretből a lehető legjobbat kihozni

Közel 20 éves rendezvényszervező történelmünk során a 2 fős lánykéréstől a 15.000 fő feletti OTP Családi napig bezárólag számtalan esemény létrehozását segítettük.

Ezen tapasztalatok esszenciáját kínáljuk most itt és a többi weboldalunkon (cegescsaladinap.hu; acsapatepitotrening.hu), különböző formában.

Folyamatosan kerülnek fel az ingyenes anyagok a blogba, esettanulmányok, checklisták és más hasznos írások formájában. Az ősszel igényektől függően tervezünk legalább 2 workshopot megtartani a témában, ahol kb. 3 órában elmondjuk azokat az alapelveket, amik a céges évzáró bulik megszervezéséhez szükségesek.

Lesz lehetőség a személyes konzultációra, ahol megbízott külsős szakértőként átnézzük a rendezvény terveit, költségvetését, a beérkező ajánlatokat és segítünk maximalizálni az élményt és optimalizálni a költségeket.

Ha teljes kényelemre vágysz, akkor limitált létszámban vállalunk teljeskörű szervezést és lebonyolítást.

Érdekelnek a részletek? Kattints a kék gombra és tegyük meg az első lépéseket egymás felé!