Kreatív ötletforrások, amikből mindig meríthetsz

Szerző: | aug 22, 2016 | Céges karácsonyi parti ötletek

Ötletforrások karácsonyi partihoz

Honnan szerezz ötleteket a karácsonyi hangulat megteremtéséhez?

Mielőtt elmerülnél a “Tudatos Teremtés” szemináriumok listájának böngészésében, gyűjts be néhány ötletet azokról a helyekről, ahová a kreatív, alkotó emberek gyakran fordulnak, ha éppen a Múzsa csókjának fénye kissé megkopott már a homlokukon.

A neten számtalan kimeríthetetlen, folyamatosan megújuló ötletforrás található. Egyetlen veszélyük van: könnyen ottragadhatsz előtte és azt veszed észre, hogy már órák óta lubickolsz a sorozatosan ismétlődő “vizuális orgazmusok” áradatában.

Amennyiben a cégnél monitorozzák a netes böngészéseidet, ez nem igazán jelent jópontot, hiába hivatkozol arra, hogy csak ihletet merítesz a karácsonyi parti dekorációkhoz. Természetesen ez alól kivétel, ha te vagy a cégvezető. Ebben az esetben viszont az idő, mint szűk erőforrás miatt célszerű optimalizálni a feladatot.

Ötletgazdag weboldalak

Ezért összeszedtük neked a legtartalmasabb oldalakat, ahol célzottan tudsz keresni a karácsonyi partihoz kapcsolódó kulcsszavak beírásával.

Pinterest A világ legnagyobb ötletgyűjteménye

Ahogyan a saját szlogenje is mutatja, itt végtelenhez közelítő számú kreatív ember tesz fel, oszt meg és mutat meg végtelenhez közelítő számú képet, szöveget, útmutatót. Ha megtetszik ez a sajátos vizuális világ, akkor pár kattintással létre tudod hozni a saját tábláidat és már tűzheted is ki rá azokat a képeket és weboldalakat, amik megihletnek a barangolásod során.

Cészerű angolul keresni, mert a magyar nyelv erősen korlátozza a találatok számát.

Flicker A Yahoo böngésző képtára

Itt leginkább már lezajlott bulik képei között tudsz shoppingolni, ötletek után kutakodva.

Deviantart – Egy weboldal extrém ötletekkel a világ minden tájáról.

Itt leginkább művészekkel,  önmagukat megjeleníteni vágyó alkotókkal találkozol, a megjelenési formák és a minőség nagyon széles skálájában. Mivel a művészetet nem lehet kilóra mérni, ezért a megítélést inkább rád hagyjuk.

Pixabay – Ingyenes képek és videók, amiket bárhol felhasználhatsz

Pixabay-en a képek és videók a Creative Commons CC0 licence alapján szerzői jog mentesek. Letöltheted, módosíthatod, terjesztheted és jogdíjmentesen tetszőlegesen felhasználhatod azokat, akár kereskedelmi célra is. Tehát ha néhány jó fotóra, ábrára vagy netán videóra van szükséged, innen gyorsan tudsz leszedni néhányat igen jó minőségben.

Ha jól állsz ötletekkel és inkább megvalósításra van szükséged, vagy szeretnél szakértői segítséget, akkor kattints bátran a lenti gombra és irány a szolgáltatások oldal.